Storitve

Striženje

Modne smernice v svetu se ves čas spreminjajo, čemur sledimo tudi pri nas. Nove tehnike striženja zahtevajo kreativnost frizerja in nenehno izobraževanje. Velik poudarek dajemo posvetu s stranko. Z ustrezno tehniko striženja poskrbimo, da se boste lahko tudi doma brezhibno uredili in boste z izgledom svoje pričeske zadovoljni. Kreativnost striženja = unisex.

Spenjanje

Veliko odgovornost v našem IN hair art teamu posvečamo tudi spenjanju in svečanim frizuram. V večini primerov gre za edinstven dogodek ali posebno priložnost (poroko, maturantski ples, valeto,… in prav takšna mora biti tudi pričeska. Očarljiva, unikatna, edinstvena. Zavedamo se pomembnosti dogodka stranke in na ta poseben dan mora oditi sproščena in popolna. Z njo se vselej temeljito pogovorimo in v največji možni meri upoštevamo njene želje, da je rezultat tak kot mora biti. Zadovoljstvo naše stranke, je vselej tudi naše zadovoljstvo.

Oblikovanje

Veliko pozornosti v našem salonu posvečamo sušenju in oblikovanju las. Vsakdanji look, glamurozen videz, messy style in drugo da piko na i ravno oblikovanje. Želimo vam dati občutek, da vaši lasje dihajo in se lahno gibajo… Vse to dosežemo s pravilno izbiro produktov. Zato ponujamo zgolj znamke BALMAIN, MATRIX in MOROCCANOIL.

Nega las

Negi las dajemo velik poudarek in v ponos nam je, da ima naša stranka negovane lase. Zato se tudi na tem področju posebej izobražujemo. Za intenzivno nego las uporabljamo izdelke znamke Matrix in Alterna.

Majhne glavice

Strah pred škarjami in glavnikom je pri nas za majhne glavice odveč. Še več… modne smernice spoznavajo že ob prvem obisku pri nas. Ko deklice postanejo princeske in fantje vitezi, se ob koncu še posladkajo…

Manikura

Enostavna in profesionalna manikura sta del naše ponudbe. Shellac je revolucionarni sistem lakiranja nohtov, ki zagotavlja 14 dni ali več izjemnega sijaja, intenzivne barve, pri tem pa ne poškoduje nohtov.

Masaža lasišča

Masaža lasišča deluje zdravilno in krepilno. Predvsem pa sproščujoče. Želimo, da se stranka pri nas sprosti in vsaj za nekaj časa pozabi na zunanji svet. Zato je pranje las pri nas sproščujoč uvod v …

Barvanje las

V času neizmerne ponudbe različnih proizvodov, se še kako zavedamo, da je poznavanje preparatov, ki jih uporabljamo in strukture las, na katere jih nanašamo, ključnega pomena, da lahko dosežemo željene rezultate. Najpomembnejša stvar za nas in našo stranko pa je, da lasje (p)ostanejo zdravi in svilnati. Od klasike, kjer šteje precizna dovršenost, vse do visoke kreacije, ki zahteva kreativnost in konstantno sledenje svetovnim trendom, je pot posuta z neprestanim izobraževanjem na področju koloristike. Tukaj gremo z roko v roki z znamko Matrix. S kolekcijami, ki jih vsako leto ustvarimo smo del ekipe, ki narekuje svetovne modne smernice.

Anastasia oblikovanje obrvi

Nova oblika obrvi, poimenovana po Anastasii Soare, svetovno priznani kraljici nege in oblikovanja obrvi, vam bo popolnoma spremenila videz celotnega obraza. Rezultat popolne tehnike vam bo vaše oči in pogled odprl, vaše veke se bodo videzno dvignile in celoten videz obraza bo viden svež in spočit. To tehniko oblikovanja obrvi si privoščite pri nas. Izdelki za nego obrvi doma, vas čakajo na naših prodajnih policah.