IN hair art

IN hair art

IN hair art

Škarje so naše orodje, da lahko živimo svoje sanje. Za nas je vsaka stranka pomembna stranka, želimo ji ponuditi poleg strokovnosti in vrhunskih storitev, tudi dobro počutje, želimo, da se pri nas res počuti udobno, sprejeto in cenjeno. Vedno stremimo k novemu, svoja obzorja pa širimo še s sodelovanjem v mnogih zunanjih projektih. Nikoli si ne postavljamo omejitev in ovir, se preizkušamo in ljubimo novo znanje. Ponosne smo na vse dosedanje uspehe. Fenomen je, da nas je naša Petra ponesla med sam vrh svetovne frizerske elite. Ob misli na to nas prevzamejo dih jemajoči občutki. Tudi zato, ker vselej izpostavi, da je pomembna cela ekipa in da smo lahko tako uspešne samo kot dober tim. Vselej se nam zdi najbolj pomembno, da ostaneš s trezno glavo in v prvi vrsti predvsem človek v pravem pomenu besede. Vrednote, ki jim pri svojem delu pripisujemo največjo pomembnost so: spoštovanje, strokovnost, profesionalnost in predanost.«

Petra Blatnik Maček

Pri svojem delu sem profesionalka. Zavedam se, da je pomembna cela ekipa ljudi, ki mi stoji ob boku, da vsak doda svoj neprecenljivi del k celoti. Ideje o novih kolekcijih tlijo in dozorijo pri meni, vendar jih lahko razvijem le s pomočjo odličnih sodelavk IN hair art teama, ki mi znajo slediti in me brati tudi med vrsticami. Projekti zahtevajo ogromno dela, energije, sredstev in za njimi stoji predana ekipa profesionalcev. Ena izmed njih je fotografinja Mimi Antolovič. Že vrsto let pa uspešno sodelujemo tudi z blagovno znamko Matrix, ki jih v Sloveniji zastopa podjetje NobelcosGroup. Tu so še stilisti, vizažisti, modeli … Pet nominacij za frizerskega oskarja so krona zame in celo ekipo ter veliko priznanje. Vsi garamo od ideje do realizacije projekta in ob uspehu, smo vsi počaščeni in nagrajeni.

Moj odnos do tega poslanstva, ki ga opravljam je poseben, o njem govorim vselej z velikim spoštovanjem. Tako do poklica, kot do ljudi, ki so mi na moji poti do izjemnega uspeha pomagali in stali ob strani. Prav tako spoštujem svoje stranke, želim jim ponuditi le najboljše.

Mojca Čas

V frizerskem poklicu sem vse od leta 1995 in od vsega začetka kariere sem del In hair art teama, na to sem izjemno ponosna. Ko so se odprla ta vrata sem vedela, da vstopam v nekoliko bolj posebno zgodbo, seveda v najboljšem možnem smislu. Da bo frizerstvo moj poklic sem verjela že na začetku osnovne šole. In hair art mi je dal možnost izjemnega razvoja in rasti v tem neverjetno kreativnem poklicu kjer ni mej. V začetku sem v rokah držala samo škarje in glavnik. Čez nekaj let sem dodala čopiče za make-up. Svoje znanje dopolnjujem še na področju nege rok in nohtov.

Rada sem ustvarjalna in ker moram biti ves čas v koraku s trendi in novostmi v svetu frizur, make up-ov in nohtov, se izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje tudi v tujini. Sem neverjetno vztrajna oseba, tako v svojem umetniškem poklicu, kot v privatnem življenju. Rada osvajam vrhove hribov in gora, ki me notranje napolnijo in prav tako rada osvajam dosežke našega In hair art teama ter ustvarjalnega poklica, ki mi daje popolno možnost svobodnega izražanja, ki mi hrani dušo ter mi hkrati daje možnost, da izražam sebe.

Saša Verdinek

Že kot majhna deklica sem se spogledovala z idejo, da bom, ko odrastem frizerka. Kmalu pa je to spogledovanje z idejo prerastlo v trdno odločitev, da želim v življenju ustvarjati in da to tudi zares postanem. Vse svoje dragoceno znanje sem pridobila tukaj. Z In hair artom se razvijam, rastem, izobražujem, napredujem in to že vrsto let. Posebno veselje mi predstavljajo številna izobraževanja ter seminarji doma in v tujini.

S škarjicami se zelo rada poigravam, ko strižem ženske ali moške. Moje orodje sta v prvi vrsti škarje in čopič. Prijeten izziv pa mi predstavlja spenjanje las, pričeske in kitke. Do tega gojim odnos spoštovanja in zavedanje, da ustvarjam umetnino. Rada stopam iz okvirja in tukaj imam to možnost. Zadovoljna stranka je meni največja in najljubša nagrada.

Maja Oblak

Meje in okvirji zame pač ne obstajajo, vedno znova želim pogledati čez in širše. Poslovno in zasebno. Ta poklic mi je bil že od majhnih nog zelo zanimiv, z leti pa je strast po kreativnosti v meni le še rastla. Lahko ustvarjam in sem Maja, ki je drzna in si upa več. Tu ni mej, tu je možnost za ustvarjanje in kreativnost brez meja in to me dela neverjetno izpopolnjeno.

Moja druga vrlina je Make up. Priložnost dela v In hair art teamu sem zgrabila z obema rokama, vse znanje, ki ga imam sem pridobila tukaj. Omogočeno mi je da ga še nadgrajujem na seminarjih pri nas ter v tujini. Pri svojem delu preprosto uživam, predstavlja mi izziv, ki me izpopolnjuje in dela moje življenje še bolj doživeto. Rada sem del In hair art teama. Ni ga večjega zadovoljstva kot zadovoljna stranka, pa naj bo kateregakoli spola.

Tamara Jeršič

Veselje in strast sta tisti dve besedi, ki ju povezujem z izbranim poklicem. Iz dneva v dan me navdušuje delo v zelo krearivnem salonu, kjer dobivam novo znanje in raznolike izkušnje. Trenutno je moje delovno področje oblikovanje nohtov, hkrati pa sposobnosti dopolnjujem še s striženjem in barvanjem.

Zavedam se priložnosti, da sem svojo pot lahko začela v tako perspektivnem salonu in v družbi velikih umetnic. To jemljem kot velik privilegij in sem hvaležna, da se od njih učim, dopolnjujem obstoječe ter srkam novo znanje, se razvijam in iz dneva v dan napredujem in postajam samozavestnejša in suverena.

Ema Kovač

Že od majhnega sem rada frizirala, delala raznorazne kite, čope in ustvarjala različne frizure. Veselje in strast do frizerstva sta se mi vedno večala. Uživam v tem, kako lahko s svojim delom polepšam in osrečim ljudi. Odločila sem se za srednjo frizersko šolo v Mariboru in jo tudi končala z odliko. Vpisala sem se v program frizerski tehnik, da nadgradim svoje znanje.

Seveda pa sem iskala profesionalni salon, v katerem lahko dobim ogromno znanja na tem področju in sem se odločila za IN hair art, saj mi je všeč prijetno vzdušje, ki ga ustvarjajo ter verjamem, da bom v tem salonu imela priložnost razvijati svoje spretnosti in se učiti od najboljših.

Larisa Repnik

Radovednost glede sveta frizerstva me spremlja že od majhnih nog ter me je vodila k temu, da sem se odločila izkoristiti svojo kreativnost in veščine pri oblikovanju pričesk ter striženju las. Frizerstvo je moja strast in odločitev za to poklicno pot izvira iz moje ljubezni do ustvarjanja lepote in izpopolnjevanja videza ljudi. 

Od kar pa sem prišla v salon IN hair art pa ta kreativnost ter znanje vsak dan vedno bolj rasteta v zahvalo odlične ekipe.